Prioriģ - Huidverbetering

Advanced AHA Cosmeceuticals

De eerste tekenen van huidveroudering ontstaan door verminderde hydratatie van de huid. Ook het afnemen van de natuurlijke exfoliatie en celvernieuwing zorgen ervoor dat de huid er vaal en droog gaat uitzien en er ontstaat pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels. Advance AHA met LCA Complex, een unieke combinatie van melkzuren en essentiŽle vitamines en antioxidanten, corrigeren deze problemen en helpen de huidexfoliatie en celvernieuwing weer te normaliseren, zodat de huid er weer jong en vitaal uitziet.

Hoe werkt het?

Advanced AHA werkt door de gezondheid van de huid te verbeteren, door hydratatie van binnenuit en het natuurlijke exfoliatieproces te stimuleren. Deze twee processen vertragen het natuurlijke verouderingsproces van de huid. Verbeterde hydratatie en exfoliatie van de huid leiden tot "genormaliseerde" huidfuncties en dus een gezondere huid, die er weer jeugdig en gezond uit zal zien.

Waarom gebruiken?

Geavanceerde hydratatie en huidvernieuwing in meerdere lagen leiden tot een gezonde huid, de eerste stap in elk anti-aging huidverzorgingprogramma.

Priori,